Nieuws

Home / Nieuws

Zomerstop in de maand juli

Zomerstop in de maand juli

In de maand juli hebben we even geen samenkomsten als gemeente. Niet via een livestream, maar ook niet fysiek in de Carrousel. Zondag 5 juli is voorlopig dan ook de laatste livestream. Op 2 augustus zijn we er weer met een livestream dienst met avondmaal. We weten dat veel van jullie er naar verlangen om weer samen te komen. Achter de schermen zijn we volop bezig om dat mogelijk te maken. Binnenkort meer informatie daarover via e-mail! Voor nu: fijne vakantie, Gods zegen en hopelijk tot snel!

Op de hoogte blijven tijdens deze periode

Op de hoogte blijven tijdens deze periode

Waar vind je de laatste preken? En hoe blijf je op de hoogte van andere initiatieven, bijvoorbeeld voor de kinderen? In deze periode is dat niet altijd even eenvoudig. Om je wegwijs te maken in alles wat we vanuit de gemeente communiceren en publiceren, hierbij een overzicht. Waar vind ik wat? Dé plek om alles wat er gemaakt wordt te bekijken is ons YouTube kanaal. Als je je abonneert op ons YouTube kanaal, dan krijg je automatisch een melding wanneer er nieuwe video’s geplaatst worden! Wil je geen video meer missen? Klik dan nadat je je hebt geabonneerd op ons...

Samenkomsten gaan voorlopig niet door

Samenkomsten gaan voorlopig niet door

Laatste update: zondag 22 maart | Op donderdag 12 maart hebben het kabinet en het RIVM nieuwe maatregelen afgekondigd in verband met het de verspreiding van het coronavirus. Ook voor onze gemeente heeft dit gevolgen. In dit nieuwsbericht lees je hoe wij hier mee om gaan.

Abonneer je nu op de nieuwe podcast!

Abonneer je nu op de nieuwe podcast!

Naast dat de preken als audiobestand beschikbaar zijn op de website, is het ook mogelijk om je te abonneren op onze nieuwe podcast. Je krijgt dan automatisch alle recente preken in je favoriete podcast-app. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!