Nieuws

Home / Nieuws

Bijbelverhaal: God komt op de berg

Bijbelverhaal: God komt op de berg

Het is weer zondag! En dat betekent… Een verhaal voor jullie! Vandaag, om kwart over negen, komen Jim en Soof ook weer met een filmpje. Kijken dus!!! Het Bijbelverhaal voor de zondagsschool staat deze week in Exodus 19. Het gaat over de heiligheid van God. Heilig… Weet jij wat dat woord betekent? Sommige kinderen en grote mensen gebruiken het wel eens als een stopwoordje: holy! Maar als je in de Bijbel leest over dat God heilig is, dan raak je echt wel onder de indruk. Lees maar eens het verhaal in de bijlage.Alle Israëlieten moesten goed schoon zijn, niemand mocht...

Op de hoogte blijven tijdens deze periode

Op de hoogte blijven tijdens deze periode

Waar vind je de laatste preken? En hoe blijf je op de hoogte van andere initiatieven, bijvoorbeeld voor de kinderen? In deze periode is dat niet altijd even eenvoudig. Om je wegwijs te maken in alles wat we vanuit de gemeente communiceren en publiceren, hierbij een overzicht. Waar vind ik wat? Dé plek om alles wat er gemaakt wordt te bekijken is ons YouTube kanaal. Als je je abonneert op ons YouTube kanaal, dan krijg je automatisch een melding wanneer er nieuwe video’s geplaatst worden! Wil je geen video meer missen? Klik dan nadat je je hebt geabonneerd op ons...

Samenkomsten gaan voorlopig niet door

Samenkomsten gaan voorlopig niet door

Laatste update: zondag 22 maart | Op donderdag 12 maart hebben het kabinet en het RIVM nieuwe maatregelen afgekondigd in verband met het de verspreiding van het coronavirus. Ook voor onze gemeente heeft dit gevolgen. In dit nieuwsbericht lees je hoe wij hier mee om gaan.

Abonneer je nu op de nieuwe podcast!

Abonneer je nu op de nieuwe podcast!

Naast dat de preken als audiobestand beschikbaar zijn op de website, is het ook mogelijk om je te abonneren op onze nieuwe podcast. Je krijgt dan automatisch alle recente preken in je favoriete podcast-app. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Let op! In verband met de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, gaan ALLE samenkomsten voorlopig niet door. Lees meer!