Dienst met liederen uit de bundel van

Johannes De Heer

27 juni 2024

Aanstaande zondag hebben we een bijzondere dienst gepland waarin we samen liederen zullen zingen uit de geliefde bundel van Johannes de Heer!

Meer over de Johannes de Heer Liederenbundel

De liederenbundel van Johannes de Heer is een iconische verzameling van christelijke liederen die al meer dan een eeuw gebruikt wordt in kerken en bij samenkomsten door heel Nederland. Johannes de Heer (1866-1961) was een Nederlandse evangelist, zanger en liedjesschrijver die een enorme invloed heeft gehad op de evangelische muziekcultuur in ons land. De bundel bevat een breed scala aan liederen die bekend staan om hun toegankelijkheid en eenvoud.

Details van de Dienst:

  • Datum: Zondag 30 juni
  • Tijd: 10:00 uur
  • Locatie: Evangelische Gemeente Ommen, Chevallerstraat 16 (links naast de bibliotheek)
  • Spreker: Dato Steenhuis

Wij hopen dat u zich bij ons aansluit voor deze speciale viering. Kom en beleef een inspirerende ochtend vol aanbidding en gemeenschap. Nodig gerust vrienden en familie uit om mee te komen. Tot zondag!

Uitnodiging voor een dienst waarin liederen gezongen worden van Johannes de Heer

Kom je ons helpen?

Instagram, Facebook, Youtube en TikTok

Onze kerk is op zoek naar een enthousiaste en ervaren social media expert. Ben jij een creatieveling met een passie voor sociale media en wil je bijdragen aan het versterken van onze online aanwezigheid?

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!