Pinksteren 2024

Kampeerweekend Diffelen

30 mei 2024

Tijdens het Pinksterweekend hebben als gemeente samen gekampeerd op camping de vechtvallei in Diffelen. We kijken terug op een heerlijk weekend en hebben een tijd gehad van ontmoeting, ontspanning, sport en bemoediging.

Jong en oud!

Het was heel mooi om te zien hoe we als jong en oud met elkaar mochten optrekken, hoe de saamhorigheid zichtbaar was in de persoonlijke ontmoetingen en in de gezamenlijke activiteiten. Via een groot beeldscherm zijn we bemoedigd door de aanbidding en de preken van de Pinksterconferentie.

Met name op zondag hebben we veel dag-gasten mogen ontvangen en hebben we gezamenlijk de samenkomst gevolgd. Na deze samenkomst hebben we, samen met alle gasten, gezellig koffiegedronken en gegeten. Op verzoek is  het campingveld alvast gereserveerd voor het Pinksterweekend in 2025!

Kom je ons helpen?

Instagram, Facebook, Youtube en TikTok

Onze kerk is op zoek naar een enthousiaste en ervaren social media expert. Ben jij een creatieveling met een passie voor sociale media en wil je bijdragen aan het versterken van onze online aanwezigheid?

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!