Samen Gods liefde ontdekken

Samenkomsten

Wij zijn Evango, de Evangelische Gemeente van Ommen, en we verwelkomen je graag in onze warme en betrokken gemeenschap. Of je nu een vast gemeentelid bent, in de buurt woont, of hier op vakantie bent in ons prachtige, toeristische Ommen, je bent altijd welkom om een van onze samenkomsten bij te wonen.

Onze Samenkomsten

Elke zondag om 10:00 uur komen wij samen om God te aanbidden en om te groeien in ons geloof. Onze diensten hebben een vrije en toegankelijke stijl die kenmerkend is voor veel evangelische gemeentes. Een belangrijk onderdeel van onze samenkomsten is de muziek, verzorgd door onze band, die helpt om ons in de aanbidding te leiden.

We streven ernaar dat je je welkom voelt. Naast de reguliere diensten bieden we speciale aandacht voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kinderen is er een kinderdienst waar zij op een speelse en leerzame manier meer over het geloof kunnen leren. Daarnaast organiseren we regelmatig aparte jeugddiensten, gezinsdiensten, getuigenisdiensten en doopdiensten.

Hier kun je ons vinden

De Oase
Chevalleraustraat 16
7731 EE Ommen

Meer dan alleen samenkomsten

Bij Evango draait het niet alleen om de zondagse dienst. We geloven in het belang van gemeenschap en groei in geloof door de week heen. Daarom hebben we diverse groeigroepen waarin je je geloof verder kunt verdiepen en andere gemeenteleden beter kunt leren kennen. Ook organiseren we gemeenteavonden, ochtendgebeden en speciale activiteiten zoals vasten en bidden.

Onze Visie

Onze visie is simpel en krachtig: “Jezus kennen en Hem bekend maken”. Dit vormt de kern van alles wat we doen. We willen een plek zijn waar je Jezus beter kunt leren kennen, je geloof kunt verdiepen, en waar je deel kunt uitmaken van een liefdevolle en ondersteunende gemeenschap.

Kom en ervaar het zelf! We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij een van onze samenkomsten of activiteiten.

Voor meer informatie over onze diensten en activiteiten, bekijk deze website of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Kom je ons helpen?

Mensen met kennis van

We zijn op zoek naar mensen met kennis van geluidstechniek. Heb jij ervaring in het beheren en optimaliseren van geluidsapparatuur en wil je bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten en evenementen? Lees gauw verder!

Cursussen en andere studies

Legt een basis voor de toekomst

Aanstaande bruidsparen en stellen die nadenken over een toekomst samen, kunnen zich aanmelden voor de Pre-Marriage Course bij de Evangelische Gemeente Ommen. Deze cursus biedt koppels een uitstekende gelegenheid om zich voor te bereiden op een sterk

Startdatum

Eind dit jaar

Aantal momenten

-

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!