Ontdek, groei, aanbid samen

Groeigroepen

Welkom bij de groeigroepen van Evango – Evangelische gemeente Ommen! Onze groeigroepen zijn de ideale plek om diepere relaties te bouwen, samen te groeien in geloof en Jezus beter te leren kennen. Of je nu al jaren deel uitmaakt van onze gemeente of net begint je weg te vinden, onze groeigroepen bieden een warme en ondersteunende omgeving waar iedereen welkom is.

Wat je kunt verwachten

Onze groeigroepen komen eens per twee à drie weken samen in een intieme setting van maximaal 15 personen. Deze bijeenkomsten vinden plaats op verschillende avonden, afhankelijk van de groep. Sommige groepen komen samen op zondagavond, terwijl andere elkaar op woensdagavond ontmoeten.

Tijdens de groeigroepen richten we ons op het jaarthema: Aanbidding. We verkennen samen wat het betekent om Jezus te aanbidden in ons dagelijks leven en hoe we dit praktisch kunnen toepassen. De avonden zijn gevuld met bijbelstudie, gebed, en open gesprekken waarin iedereen zijn of haar ervaringen en inzichten kan delen. Nieuwe deelnemers kunnen verwachten dat ze met open armen worden ontvangen en dat ze snel een gevoel van betrokkenheid zullen ervaren.

Onze groeigroepen staan open voor zowel jongvolwassenen als ouderen. Bij Evango willen we dat iedereen Jezus leert kennen en Hem bekend maakt. Onze groeigroepen zijn een essentiële stap in dit proces, waar je niet alleen meer over je geloof leert, maar ook hoe je dit geloof kunt delen met anderen.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een van onze groeigroepen. Kom en ervaar de warmte en diepgang van onze gemeenschap, en ontdek hoe we samen kunnen groeien in onze aanbidding van Jezus.

Kom je ons helpen?

Mensen met kennis van

We zijn op zoek naar mensen met kennis van geluidstechniek. Heb jij ervaring in het beheren en optimaliseren van geluidsapparatuur en wil je bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten en evenementen? Lees gauw verder!

Cursussen en andere studies

Legt een basis voor de toekomst

Aanstaande bruidsparen en stellen die nadenken over een toekomst samen, kunnen zich aanmelden voor de Pre-Marriage Course bij de Evangelische Gemeente Ommen. Deze cursus biedt koppels een uitstekende gelegenheid om zich voor te bereiden op een sterk

Startdatum

Eind dit jaar

Aantal momenten

-

Ja, ik wil mij graag aanmelden!

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!