Waar Geloof en Vriendschap Samenkomen

Jeugd

Bij Evango – Evangelische gemeente Ommen geloven we dat jongeren een cruciale rol spelen in onze gemeenschap. Onze jeugdgroep is een plek waar jongeren samenkomen, vriendschappen sluiten en groeien in hun geloof. We streven ernaar een warme en uitnodigende omgeving te bieden waar iedereen zich thuis voelt.

Onze Samenkomsten

Onze jeugdsamenkomsten zijn speciaal ontworpen om jongeren te inspireren en te ondersteunen in hun geloofsreis. We komen regelmatig samen om te leren, te bidden en elkaar te bemoedigen. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we tijd voor worship, bijbelstudie en interactieve discussies. Het doel is om jongeren te helpen een diepere relatie met God te ontwikkelen en praktische handvatten te bieden voor hun dagelijks leven.

Naast de reguliere bijeenkomsten organiseren we ook diverse activiteiten zoals filmavonden en uitstapjes. Deze momenten bieden niet alleen veel plezier, maar versterken ook de onderlinge band en creëren waardevolle herinneringen.

Doe Mee!

Of je nu als jongere al lange tijd deel uitmaakt van onze gemeenschap of voor het eerst komt kijken, je bent van harte welkom bij onze jeugdsamenkomsten. Kom langs en ervaar zelf de warmte en de energie van onze groep. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te groeien in geloof!

Kom je ons helpen?

Mensen met kennis van

We zijn op zoek naar mensen met kennis van geluidstechniek. Heb jij ervaring in het beheren en optimaliseren van geluidsapparatuur en wil je bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten en evenementen? Lees gauw verder!

Cursussen en andere studies

Legt een basis voor de toekomst

Aanstaande bruidsparen en stellen die nadenken over een toekomst samen, kunnen zich aanmelden voor de Pre-Marriage Course bij de Evangelische Gemeente Ommen. Deze cursus biedt koppels een uitstekende gelegenheid om zich voor te bereiden op een sterk

Startdatum

Eind dit jaar

Aantal momenten

-

Ja, ik wil mij graag aanmelden!

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!