Een veilige plek waar ze zich welkom voelen.

Kinderdiensten

In onze gemeente komen veel kinderen. En daar zijn we blij mee! Want Jezus houdt van kinderen. Ze zijn welkom bij Hem. 

Laat de kinderen bij Me komen

In Marcus 10: 14a lezen we dat Jezus zegt: “Laat de kinderen bij Me komen, houd ze niet tegen.” Op zondagmorgen willen we daarom de kinderen graag een veilige plek bieden, waar ze zich welkom voelen, waar ze iets van Gods liefde mogen proeven en waar ze, op hun eigen niveau, iets van God mogen horen.

“Wij willen het onze kinderen niet onthouden, wij zullen aan het komend geslacht vertellen van de roemrijke, krachtige daden van de HEER; van de wonderen die Hij heeft gedaan.” Psalm 78:4

Voor de jongste kinderen t/m 3 jaar is er elke zondag oppas aanwezig.

De oudere kinderen komen bij elkaar in hun eigen leeftijdsgroepen, waar ze een Bijbelverhaal horen, met elkaar iets drinken en nog iets gezelligs, creatiefs of een spel doen.

Af en toe blijven de kinderen in de grote samenkomst. Dat kan zijn in een reguliere dienst. Maar ook houden we een aantal keren per jaar een speciale gezinsdienst.

Voor meer informatie over het kinderwerk kunt u mailen naar: kinderwerk@evango.nl

Kom je ons helpen?

Instagram, Facebook, Youtube en TikTok

Onze kerk is op zoek naar een enthousiaste en ervaren social media expert. Ben jij een creatieveling met een passie voor sociale media en wil je bijdragen aan het versterken van onze online aanwezigheid?

Cursussen en andere studies

Legt een basis voor de toekomst

Aanstaande bruidsparen en stellen die nadenken over een toekomst samen, kunnen zich aanmelden voor de Pre-Marriage Course bij de Evangelische Gemeente Ommen. Deze cursus biedt koppels een uitstekende gelegenheid om zich voor te bereiden op een sterk

Startdatum

Eind dit jaar

Aantal momenten

-

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!