Halleluja

Het is pasen, Jezus is waarlijk opgestaan!

1 april 2024

Het is weer die bijzondere tijd van het jaar, Pasen! Bij Evango, vieren we dit geweldige moment met vreugde en dankbaarheid. De opstanding van Jezus Christus is het hart van ons geloof en dit jaar willen we deze boodschap van hoop en verlossing extra benadrukken.

Goede Vrijdag Herdenking

Op Goede Vrijdag kwamen we samen om stil te staan bij het lijden en de kruisiging van Jezus. Het was een avond vol bezinning, waar we werden herinnerd aan de immense liefde van God, die Zijn enige Zoon gaf om de zonden van de wereld weg te nemen.

De Vreugde van Pasen

En dan, na de stilte van de zaterdag, brak de Paaszondag aan als een stralend nieuwe dag. Onze Paasdienst was een feest, waarin we de opstanding van Jezus vierden. We mochten opnieuw stil staan bij het feit: “Jezus is waarlijk opgestaan!”

Pasen bij Evango

Bij Evango vieren we Pasen niet alleen als een historische gebeurtenis, maar als een levende realiteit die ons dagelijks leven beïnvloedt. Jezus is waarlijk opgestaan, en dat geeft ons de kracht en hoop om elke dag in geloof te leven. Wij nodigen iedereen uit om deze vreugde met ons te delen, niet alleen met Pasen, maar het hele jaar door.

Kom en Vier met Ons

Als je op zoek bent naar een plek waar je de opstanding van Jezus kunt vieren en deel kunt uitmaken van een warme, liefdevolle gemeenschap, dan ben je bij Evango van harte welkom. Laat deze Paasboodschap je inspireren en vervullen met hoop. Jezus leeft, en wij mogen dat vieren met heel ons hart!

Jezus is waarlijk opgestaan. Halleluja!

Kom je ons helpen?

Groepen 1 t/m 8

Ben jij gepassioneerd over het werken met jonge kinderen en wil je een verschil maken in hun leven? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team van kinderleiders voor groepen 1 t/m 8

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!