Home » Gaven en talenten gevraagd » Geluidstechniek

Mensen met kennis van

Geluidstechniek

We zijn op zoek naar mensen met kennis van geluidstechniek. Heb jij ervaring in het beheren en optimaliseren van geluidsapparatuur en wil je bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten en evenementen? Lees verder om te zien hoe jij ons kunt versterken met jouw kennis.

Jouw Rol als Geluidstechnicus

Als geluidstechnicus bij Evango, ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en onderhouden van onze geluidsapparatuur. Je zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit tijdens onze diensten en evenementen optimaal is, zodat iedereen kan genieten van een heldere en aangename geluidsbeleving. Door jouw expertise draag je bij aan een professionele en inspirerende sfeer binnen onze kerk.

Wat Wij Zoeken

Wij zoeken iemand met ervaring in geluidstechniek. Je hebt kennis van verschillende soorten geluidsapparatuur en bent in staat om eventuele technische problemen snel en effectief op te lossen. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en heb je een passie voor geluid en muziek. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en communicatievaardigheden hebt om af te stemmen met het team en de sprekers.

Ben jij de geluidstechnicus die wij zoeken? Reageer dan vandaag nog en help ons om onze diensten naar een hoger niveau te tillen!

Bekijk ook onze andere openstaande hulpvraag

Groepen 1 t/m 8

Ben jij gepassioneerd over het werken met jonge kinderen en wil je een verschil maken in hun leven? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team van kinderleiders voor groepen 1 t/m 8

Ja, ik wil graag helpen!

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!