Spel, ontmoeting, kom!

SOK evenement op 14 september 2024

30 augustus 2024

Op zaterdag 14 september organiseert Evango bij Zorgboerderij 't Schöttincksfliër in Stegaren een speciale bijeenkomst genaamd 'SOK'. Het evenement, dat draait om spel en ontmoeting, vindt plaats van 15:30 tot 19:30 uur op de locatie aan de Karshoekweg. Bezoekers worden aangemoedigd hun leukste sokken aan te trekken voor een gezellige middag vol activiteiten.

Naast de spellen en ontmoetingen is er ook een gezamenlijke maaltijd gepland. Deelnemers wordt gevraagd om iets lekkers te eten en te drinken mee te nemen, zodat iedereen samen kan genieten. Het belooft een supergezellige ‘SOK-zaterdag’ te worden!

SOK evenement

Kom je ons helpen?

Mensen met kennis van

We zijn op zoek naar mensen met kennis van geluidstechniek. Heb jij ervaring in het beheren en optimaliseren van geluidsapparatuur en wil je bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten en evenementen? Lees gauw verder!

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!