Home » Gaven en talenten gevraagd » Social media expert

Instagram, Facebook, Youtube en TikTok

Social media expert

Evango is op zoek naar een enthousiaste en ervaren social media expert. Ben jij een creatieve geest met een passie voor sociale media en wil je bijdragen aan het versterken van onze online aanwezigheid? Lees dan verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in onze gemeenschap.

Jouw Rol als Social Media Expert

Als social media expert bij Evango, ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch social media plan. Je beheert onze social media accounts, creëert boeiende en inspirerende content, en zorgt voor een consistente en positieve online aanwezigheid. Door jouw expertise help je ons om meer mensen te bereiken, te verbinden en te inspireren met de boodschap “Jezus kennen en Hem bekend maken” die onze kerk uitdraagt.

Wat Wij Zoeken

Wij zoeken een persoon met ervaring in social media. Je hebt ervaring met het creëren van content voor verschillende platformen zoals Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Daarnaast heb je een goed oog voor visuele content en ben je in staat om zowel tekstuele als grafische inhoud te produceren die aansluit bij onze waarden en doelstellingen.

Ben jij de social media expert die wij zoeken? Reageer dan vandaag nog en help ons om de boodschap van Jezus verder te verspreiden!

Bekijk ook onze andere openstaande hulpvraag

Mensen met kennis van

We zijn op zoek naar mensen met kennis van geluidstechniek. Heb jij ervaring in het beheren en optimaliseren van geluidsapparatuur en wil je bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten en evenementen? Lees gauw verder!

Ja, ik wil graag helpen!

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!