In Ommen

Christmas Worship Tour

3 september 2024

Wat je kunt verwachten? Een avond vol samenzang met bekende liederen, afgewisseld met nieuw geschreven liederen. Julian komt met volledige band en nodigt jou van harte uit.

Kerst blijft een bijzondere tijd. Het wordt wereldwijd gevierd en de kerken worden druk bezocht. Ook al lijkt de wereld om ons heen donkerder te worden en zijn steeds meer mensen de verbinding met elkaar kwijt, toch wil wij zingen van hoop, en hoop heeft een naam. Jezus Christus is zelf het licht en woont in ons.

Misschien associeer je kerst met gezelligheid en samenzijn, of juist met verdriet en gemis. Het mag er allemaal zijn. Juist in deze periode willen we samenkomen, verbinden en in eenheid God aanbidden.

Na afgelopen jaren verschillende kerstdiensten te hebben begeleid (waar ook een kerstalbum uit is voortgekomen) werd het tijd voor een Christmas Worship Tour. Wat je kunt verwachten? Een avond vol samenzang met bekende liederen, afgewisseld met nieuw geschreven liederen. Julian komt met volledige band en nodigt jou van harte uit.

Wanneer?

  • 15 december

Kom je ons helpen?

Instagram, Facebook, Youtube en TikTok

Onze kerk is op zoek naar een enthousiaste en ervaren social media expert. Ben jij een creatieveling met een passie voor sociale media en wil je bijdragen aan het versterken van onze online aanwezigheid?

Was deze informatie nuttig?

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!