Home » Gaven en talenten gevraagd » Kinderleiding

Groepen 1 t/m 8

Kinderleiding

Ben jij gepassioneerd over het werken met jonge kinderen en wil je een verschil maken in hun leven? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team van kinderleiders voor groepen 1 t/m 8! Bij de Evangelische Gemeente Ommen bieden we een veilige, liefdevolle en inspirerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien in hun geloof en hun talenten kunnen ontdekken.

Wees een positieve invloed

Als kinderleider speel je een cruciale rol in het leven van onze jongste gemeenteleden. Je organiseert leuke en leerzame activiteiten en helpt hen op een speelse manier meer te leren over Gods liefde. Het is geweldig om te zien hoe kinderen enthousiast worden over de verhalen uit de Bijbel en hoe ze vriendschappen opbouwen in de groep.

Het is zo bijzonder om te zien hoe ze groeien en ontwikkelen, niet alleen in hun kennis van de Bijbel, maar ook in hun zelfvertrouwen en hun vermogen om samen te spelen en te delen. Als kinderleider krijg je de kans om echt impact te maken op hun jonge levens, en dat is iets heel kostbaars.

Lijkt het jou ook fantastisch om een positieve invloed te hebben op de kinderen van onze gemeente? Meld je dan aan en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit waardevolle werk.

Bekijk ook onze andere openstaande hulpvraag

Groepen 1 t/m 8

Ben jij gepassioneerd over het werken met jonge kinderen en wil je een verschil maken in hun leven? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team van kinderleiders voor groepen 1 t/m 8

Ja, ik wil graag helpen!

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!