Home » Gaven en talenten gevraagd » Gastheer / vrouw

Welkom heten

Gastheer / vrouw

Ben jij vriendelijk, gastvrij en vind je het leuk om mensen welkom te heten? Word dan gastheer of gastvrouw bij de Evangelische Gemeente Ommen! Als gastheer of gastvrouw ben jij het eerste gezicht dat bezoekers zien wanneer ze onze kerk binnenkomen. Jouw warme begroeting kan het verschil maken voor (nieuwe) bezoekers en ervoor zorgen dat iedereen zich meteen thuis voelt.

Jouw bijdrage aan een warm welkom

Als gastheer of gastvrouw speel je een essentiële rol in het creëren van een gastvrije en uitnodigende sfeer binnen onze gemeente. Bij binnenkomst geef je bezoekers een hartelijke handdruk, beantwoord je eventuele vragen en help je hen hun weg te vinden. Of het nu gaat om vaste gemeenteleden of nieuwe gezichten, jouw vriendelijkheid en behulpzaamheid zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Het is zo mooi om te zien hoe een simpel gebaar, zoals een handdruk en een vriendelijk woord, een groot verschil kan maken in hoe mensen hun dag beginnen. Het is geweldig om te helpen zorgen dat onze gemeente een plek is waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.”

Wil jij ook bijdragen aan een warme en gastvrije kerkervaring voor iedereen? Meld je dan aan als gastheer of gastvrouw en help ons elke zondag opnieuw een warm welkom te bieden aan onze bezoekers.

Bekijk ook onze andere openstaande hulpvraag

Groepen 1 t/m 8

Ben jij gepassioneerd over het werken met jonge kinderen en wil je een verschil maken in hun leven? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team van kinderleiders voor groepen 1 t/m 8

Ja, ik wil graag helpen!

Stel je aan ons voor

Connect met Evango!

Bezoek je Evango al een tijdje en hebben we je nog niet opgemerkt? We horen graag meer over jou. Vul het formulier in en laat ons weten wie je bent, zodat we je beter kunnen leren kennen en samen kunnen groeien in geloof. We kijken naar je uit!