Welkom op onze nieuwe website!

Home / Actualiteit / Welkom op onze nieuwe website!
Nieuwe website getoond op diverse devices.

Achter de schermen zijn we al een tijd bezig met het ontwikkelen van een compleet nieuwe website. En vandaag kan eindelijk ‘de knop om’!

Starten met de basis

Op onze nieuwe website vind je op dit moment alle basisinformatie. Zo kun je onder ‘Dienst Gemist?‘ preken downloaden en terugluisteren, vind je alle activiteiten in de agenda en lees je meer over onze zondagse samenkomsten. We hebben er bewust voor gekozen om eerst te starten met deze informatie: op de vorige website werden pagina’s met dit soort informatie veruit het meest bezocht.

Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je naast deze praktische informatie ook meer wilt weten over onze visie op gemeente zijn, het leiderschap van de gemeente en de activiteiten voor kinderen en jongeren. Die informatie zal zeker volgen!

Lancering nieuwe podcast

De zondagse preken zijn al jaren binnen te halen via je favoriete podcast-app. Met de lancering van de nieuwe website, zullen we een nieuwe podcast lanceren. Dat betekent dat je je podcast-abonnement bij zult moeten werken. Zodra de nieuwe podcast is ingericht zullen we de links publiceren op onze website. De oude podcast zal blijven bestaan, maar wordt niet langer bijgewerkt.

Wat vind jij?

We zijn benieuwd naar jouw reactie! Wat vind je van onze nieuwe website? Wat vind je tof en wat kan er beter? Welke informatie mis jij nog? Laat het ons weten via het formulier hieronder!

[cmsmasters_contact_form_sc formname="15326" email="muziekgroep@evango.nl" fromname="wordpress"]