Speciaal bericht voor alle kinderen!

Speciaal bericht voor alle kinderen!

Hey hoi allemaal,
Hoe gaat het ermee? Jullie hebben nu lekker vakantie. Ik hoop dat jullie daar heerlijk van genieten! Even geen thuisonderwijs, maar gewoon lekker spelen, zingen, knutselen!

Zeg, ik heb even een vraagje… en als ik eerlijk ben, ik wist zelf het antwoord niet meer precies. Maar misschien jullie wel.
Weten jullie nog hoe de kinderen heten waar wij elke zondag wat geld voor ophalen, de kinderen die wij sponsoren via Red een Kind? Weet je het nog?

Het gaat om Marie Jeanne en Kevin die in Rwanda wonen.

Nu is er niet zulk mooi nieuws. Het coronavirus is namelijk ook daar bij hen gekomen. Maar waar zij wonen is het niet zo goed als hier in Nederland. Er zijn daar geen IC-bedden in het ziekenhuis, waar je naar toe kunt als je heel ziek wordt, er is maar weinig water om handen te wassen (terwijl dat juist super belangrijk is) en als zij ook zoveel mogelijk thuis moeten blijven, net als wij nu, dan kan het maar zo zijn dat er geen eten meer in huis is en dat ze honger krijgen. Red een Kind probeert zoveel mogelijk nog te helpen waar het kan. Maar je snapt wel dat dit voor Marie Jeanne en Kevin ook heel moeilijk is. Daarom is het fijn als je voor hen wilt bidden!

En… wat zou het nu super, superleuk zijn als Marie Jeanne en Kevin een bemoediging van ons krijgen, zodat ze weten dat wij aan hen denken! Daarom willen we jou vragen om iets moois te maken, bijv. een mooie kaart, een tekening, een kleurplaat of iets kleins dat geknutseld is, bijv. een armbandje oid. Als je liever iets digitaals maakt (bijv. een leuke brief), dan kan dat ook.
We mogen alles inleveren bij Heidi Hamberg en zij zal het dan opsturen. Help je mee?!!!

Als je iets leuks gemaakt hebt, vraag dan even aan papa of mama om het op te sturen naar Heidi. In het weeknieuws vind je haar adres!