Samenkomsten gaan voorlopig niet door

Home / Actualiteit / Samenkomsten gaan voorlopig niet door

Laatste update: zondag 22 maart | Op donderdag 12 maart hebben het kabinet en het RIVM nieuwe maatregelen afgekondigd in verband met het de verspreiding van het coronavirus. Ook voor onze gemeente heeft dit gevolgen. In dit nieuwsbericht lees je hoe wij hier mee om gaan.

In de afgelopen weken heeft de Nederlandse regering samen met het RIVM vergaande maatregelen getroffen in  verband met het coronavirus. Deze maatregelen zijn van kracht tot en met maandag 6 april. Voor ons als gemeente betekent dit dat:

  • we niet als gemeente op zondag bij elkaar zullen komen in de Carrousel.
  • ook andere, kleinere samenkomsten (bijvoorbeeld in de Oase) niet door zullen gaan (dit geldt dus ook voor tienerclubs, gebedssamenkomsten, Bijbelstudies, groeigroep avonden etc.)

Kijk voor meer informatie over de maatregelen op de website van het RIVM of de Rijksoverheid.

Bemoediging

Laten we ons in deze tijd niet laten leiden door angst, maar ons richten op onze God. In het volste vertrouwen dat wij in dit alles gedragen worden door Hem die ons liefheeft.

Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, zal overnachten in de schaduw van de Almachtige.
Ik zeg tegen de Heere; Mijn toevlucht en mijn burcht, mijn God, op Wie ik vertrouw!
Psalm 91

Gedurende deze periode willen we graag met elkaar in contact blijven. We moedigen je aan om af en toe een appje te sturen, elkaar te bellen of een kaartje te sturen. Laten we in het bijzonder omzien naar de ouderen en zieken in onze gemeente!

De komende tijd verschijnen er op diverse kanalen bemoedigingen die we als audio- en videoboodschappen verspreiden. Blijf deze website in de gaten houden, abonneer je op onze podcast, volg onze Facebook-pagina of abonneer je op ons YouTube kanaal!