Op de hoogte blijven tijdens deze periode

Home / Actualiteit / Op de hoogte blijven tijdens deze periode
Op de hoogte blijven tijdens deze periode

Waar vind je de laatste preken? En hoe blijf je op de hoogte van andere initiatieven, bijvoorbeeld voor de kinderen? In deze periode is dat niet altijd even eenvoudig. Om je wegwijs te maken in alles wat we vanuit de gemeente communiceren en publiceren, hierbij een overzicht.

Waar vind ik wat?

Dé plek om alles wat er gemaakt wordt te bekijken is ons YouTube kanaal. Als je je abonneert op ons YouTube kanaal, dan krijg je automatisch een melding wanneer er nieuwe video’s geplaatst worden!

Abonneer je op ons kanaal door op ‘ABONNEREN’ te klikken.

Wil je geen video meer missen? Klik dan nadat je je hebt geabonneerd op ons YouTube kanaal ook op het belletje en kies voor ‘Alles’ om bij iedere geplaatste video een melding te krijgen.

Ontvang een melding bij iedere nieuwe video: kies voor ‘Alles’.

Luister je liever naar de preek? Dat kan via onze website op de pagina ‘dienst gemist‘. Of abonneer je op onze podcast in je favoriete podcast-app.

Voor de kinderen is er een aparte pagina op de website ingericht. Daar vind je iedere week een berichtje en af en toe een vlog van de leiding van de kinderdiensten. Zorg dat je ook de vlogs van Jim & Soof volgt!

Daarnaast sturen we vrijwel iedere week via e-mail een nieuwsflits naar alle gemeenteleden. Ontvang je deze nog niet? Stuur dan een mailtje naar communicatie@evango.nl. Je e-mailadres zal dan worden toegevoegd aan de verzendlijst.

Wanneer gebeurt wat?

Iedere zondag om 9:30 uur plaatsen we een nieuwe preek online. Op dit moment vooral van sprekers uit onze eigen gemeente, maar binnenkort zullen we ook preken van andere sprekers plaatsen. Op 10 mei 2020 zal Anne Nijburg spreken.

Iedere eerste zondag van de maand willen we gezamenlijk avondmaal vieren. Dat doen we via een livestream die begint om 10:00 uur. Op de eerste zondag van de maand verschijnt er geen aparte preek online. De preek uit de livestream zal wel op de site geplaatst worden en zal ook beschikbaar zijn via de podcast.

Iedere derde zondag van de maand nemen we tijd om samen de Here te aanbidden. Dit doen we via een livestream, vanaf 20:30 uur te volgen via ons YouTube kanaal.

Ook voor de kinderen zullen er regelmatig video’s worden gemaakt. Op de kidspagina vind je deze video’s, een boodschap van de kinderdienstleiding en af en toe ook werkjes. Nieuwe filmpjes worden steeds op zondagmorgen om 9:15 geplaatst.

Tenslotte zijn we ook bezig om activiteiten te organiseren voor de tieners. Daarover ontvangen jullie later meer informatie.