Jim & Soof – Niets vergeten! En een bijbelverhaal met Jenet

Jim & Soof – Niets vergeten! En een bijbelverhaal met Jenet

Hey hoi! Hoe gaat het?
Deze week een extra lang filmpje! Jim en Soof maken weer van alles mee en Jenet vertelt het laatste bijbelverhaal uit Exodus. Ga er dus maar even lekker voor zitten! Om 9.15 uur zondagmorgen staat het weer op de site.

Als werkje zou je dit keer een mooie stralende zon kunnen maken, bv. door te schilderen, te tekenen of je maakt ‘m van gekleurd papier. Hier kun je een mooi groot schilderij van maken, voor jezelf thuis. Maar je kunt er ook leuke kaartjes van maken voor andere mensen. Kortom: wees lekker creatief en maak er iets moois van!

O, en kijk ook nog even helemaal onderaan de pagina, daar vind je nog een bericht voor alle achtste groepers en hun ouders!

Speciaal bericht voor alle kinderen uit groep 8 én hun ouders

Het is een beetje een rare tijd geweest, waarin we de kinderen van de zondagsschool niet zoveel hebben gezien de laatste maanden. Maar daarvóór natuurlijk wel! En sommige kinderen al heel wat jaren. Volgende week willen we in de livestreamdienst even stil staan (natuurlijk met de nodige privacy ?) bij de kinderen uit groep 8 die volgend jaar niet meer op de zondagsschool zullen komen, maar naar de tieners mogen! Het zou heel leuk zijn als jullie dan allemaal kijken!