Abonneer je nu op de nieuwe podcast!

Home / Actualiteit / Abonneer je nu op de nieuwe podcast!
Abonneer je nu op de nieuwe podcast!

Naast dat de preken als audiobestand beschikbaar zijn op de website, is het ook mogelijk om je te abonneren op onze nieuwe podcast. Je krijgt dan automatisch alle recente preken in je favoriete podcast-app. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Podcasts op je iPhone

Heb je een iPhone met een recente versie van iOS, dan is de podcast beschikbaar in de Apple Podcast app. Heb je een oudere versie van iOS, dan is de podcast te vinden in de app iTunes. Zoek naar ‘Evangelische Gemeente Ommen’, selecteer de podcast met de naam ‘Podcast Evangelische Gemeente Ommen’ en klik op Abonneer. Of klik op de Apple Podcast afbeelding onderaan dit bericht.

Podcasts op je Android telefoon

Als je een telefoon hebt met Android is het iets lastiger. Allereerst zijn er veel verschillende podcast apps beschikbaar. Zoek in de Play Store naar ‘podcasts’ en kies bijvoorbeeld voor de app Pocket Casts. Is de app eenmaal geïnstalleerd, dan kun je net als bij de iPhone zoeken op ‘Podcast Evangelische Gemeente Ommen’ om je te abonneren. Of… klik op de afbeelding onderaan dit bericht.

Of luister op Spotify

Je kunt onze podcast inmiddels ook luisteren op Spotify!

Spotify
Apple Podcasts
Pocket Casts